EXPERȚI ÎN ALEGEREA PARCHETULUI

Colecția Raw

TROPICALES

Gama Raw

Colecția Raw de la Vicla a fost realizată pentru a îmbina duritatea materialului cu aspectul natural, finisat în stil rustic. Parchetul este realizat din stejar zimțat, finisat cu material acrilic. Culorile colecției sunt grupate în cinci categorii:

  • Cloud
  • Blaze
  • Spark
  • Steam
  • Smoke

Parchetul din lemn natural în strat dublu este un material destinat acoperirii podelelor. Oferă avantaje atât de ordin estetic, cât și de ordin financiar: vine într-o gamă variată de culori și texturi și este foarte rezistent la accidente și la uzură.

Întreținerea acestui parchet dublu stratificat super calitativ este foarte ușoară, datorită finisajului realizat din material acrilic. Acest finisaj rezistă la cinci-șase șlefuiri, drept pentru care durata sa de viață este îndelungată. Poate fi folosit inclusiv în proiecte de încălzire prin pardoseală, fiind foarte rezistent la umiditate și ideal datorită calităților excelente în ceea ce privește transferul termic.

SMOKE

STEAM

SPARK

BLAZE

CLOUD

TROPICALES

Parchet de lux pentru o casă impresionantă

Parchetul din lemn natural dă casei un aspect îngrijit și rafinat. Dacă designul ales este asociat foarte bine cu mobila și cu restul decorațiunilor, parchetul poate desăvârși o încăpere.

DESPRE NOI