EXPERȚI ÎN ALEGEREA PARCHETULUI

Parchet Stratificat

O EXPERIENȚĂ INEDITĂ

Parchet Stratificat cu aspect desăvârșit nobil.

Parchetul din lemn natural dă casei un aspect îngrijit și rafinat. Dacă designul ales este asociat foarte bine cu mobila și cu restul decorațiunilor, parchetul poate desăvârși o încăpere.

De aceea, propunem câteva colecții de parchet, potrivite pentru majoritatea stilurilor arhitecturale și decorative:

Gaia reprezintă esența pură a lemnului, pentru relaxare.
Messier este lemnul în nuanțe îndrăznețe și texturi curajoase.
Antico este lemnul natural, armonia unui cămin primitor.
Raw reprezintă forța cromatică a naturii, nealterată.
Mozaic este colecția perfectă pentru locuințe clasice, în care jocurile geometrice se juxtapun culorilor unice.
Il Noce este revelația supremă a parchetului de lux. Lemnul de nuc va desăvârși orice încăpere.
Pe lângă aceste colecții, îmbinările propuse de Vicla variază de la chevron clasic în unghi de 45° până la herringbone de 90° sau chiar la parchetul linear, cu aspect de dușumea. De asemenea, texturile sunt lăsate la dispoziția clientului, pentru ca totul să fie în conformitate cu dorințele acestuia.

TROPICALES

Oferă casei un aspect elegant și rafinat

Parchetul a fost întotdeauna decorul interior care a definit o casă cu bun gust, îmbinăm tradiția zecilor de ani de experiență cu o abordare modernă în ceea ce privește fabricarea de parchet din lemn stratificat.

TROPICALES

Crește valoarea unei case

 

TROPICALES

Este ușor de întreținut

 

Clase de Selecție

Prime

In aceasta clasa de selectie nu se regasesc noduri. Fisurile in lemn nu sunt permise. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise usoare variatii de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului intr-o cantitate mica. Clasa de selectie executata doar la cerere.

Select

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate in cantitate mica, cu diametrul <8mm. Nodurile putrezite sunt permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <2mm. Fisurile in lemn nu sunt permise. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise usoare variatii de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului intr-o cantitate mica.

Standard

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate in cantitate mica, cu diametrul <25mm. Nodurile putrezite sunt chituite si permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <10mm. Fisurile in lemn sunt chituite si permise in cantitate mica, cu diametrul <20mm. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise usoare variatii de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului intr-o cantitate mica.

Natura

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate fara limite de cantitate si diametru. Nodurile putrezite sunt chituite si permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <30mm. Fisurile in lemn sunt chituite si permise in cantitate mica, cu diametrul <50mm. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise variatii de culoare fara limite. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului.

Country

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate fara limite de cantitate si diametru. Nodurile putrezite sunt chituite si permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <50mm. Fisurile in lemn sunt chituite si permise. Deviatia fibrei si variatiile de culoare sunt permise fara limite. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului.

Produsele Tropicales sunt realizate din lemn natural, cu un strat de uzura de 4 milimetri. Acest lucru le confera o durabilitate foarte mare, parchetul avand o rezistenta la cinci – sase slefuiri. Lamelele asezate in straturi subtiri pastreaza frumusetea lemnului, insa ii confera proprietati care il fac atat rezistent la apa, cat si potrivit pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.

Finisajele parchetului vin in doua forme de design, clasic sau in unghi. Imbinarile in unghi sunt urmatoarele:

Chevron 45°
Chevron 60°
Herringbone 90°

Finisajele sunt împartite in patru categorii:

Periat, care evidentiaza fibra lemnoasa
3D, care pune in valoare aspectul rustic
Zimtat, pentru suprafete antialunecare
Lis, pentru formatul clasic de parchet, slefuit si adus la nivel

Diferitele dimensiuni ale parchetului stratificat si modul deosebit in care acesta poate fi imbinat, va ofera posiblitatea de a conferi unicitate si caracter spatiului pe care il amenajati.

Oricare dintre produsele colectiilor pot fi comandate la aceste dimensiuni